Oszd meg!

Parkfürdő

AParkfürdő területén belül, 1,7 hektáros telken, a Széchenyi terv turizmusfejlesztési programja keretében épült meg az új fürdőkomplexum Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. A projekt célja a szabadtéri Parkfürdő továbbfejlesztése volt egy új, fedett, egész évben üzemelő élményfürdő létesítésével. Az élményfürdő a már meglévő szolgáltatásokat egészítette ki, egész évben biztosítva a gyógyvíz és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, egészség megőrzési és wellness szolgáltatásokat.

2005 október végén nyitotta kapuit az Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, ahol 1,7 hektáros telken épült meg az új fürdőkomplexum.

A Parkfürdő területén belül, 1,7 hektáros telken, a Széchenyi terv turizmusfejlesztési programja keretében épült meg az új fürdőkomplexum Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. A projekt célja a szabadtéri Parkfürdő továbbfejlesztése volt egy új, fedett, egész évben üzemelő élményfürdő létesítésével. Az élményfürdő a már meglévő szolgáltatásokat egészítette ki, egész évben biztosítva a gyógyvíz és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, egészség megőrzési és wellness szolgáltatásokat.

A multifunkciós fürdő kínálata a térség fürdőkultúrájával összhangban van, családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja. Az élményfürdő akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégek is könnyedén igénybe vehetik a szolgáltatásokat.
A fürdő épületében a medenceterek felett kialakított galériák Sóstógyógyfürdőre és a tó szép természeti környezetére biztosítanak kilátást. A vendégek kényelmét szolgálja az önkiszolgáló étterem, valamint a trópusi bár. Nyári időszakban az élményfürdő vendégei számára lehetőség nyílik a Parkfürdő szolgáltatásainak igénybevételére is.

Termálvilág

A felnőttek és az idősebbek a termálvilág szolgáltatásait igénybe véve pihenhetnek, regenerálódhatnak. Itt beltéri és kültéri gyógyvizes medencék találhatók nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval. Ezen kívül szaunavilág, Kneipp-medence, pezsgőfürdő szolgálja a regenerálódást.

Élményvilág

A fiatalok részére élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal ellátott vadvízi sodrófolyosó és különböző óriáscsúszdák várják a legbátrabbakat. Az élményvilágban hullámmedence, kamikaze csúszda, családi csúszda, óriás csúszda, black hole csúszda, vadvízi sodrófolyosó áll a vendégek rendelkezésére.

Gyermekvilág

A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja. A gyermekvilágban háromféle vízmélységű gyermekmedence, íves csúszda, verseny csúszda, elefánt csúszda és spriccelők szórakoztatják az apróságokat.